Madra Áthas

Laatste nieuws: Geweldig showdebuut Daami


Welkom op de website van kennel Madra Áthas.

De naam Madra Áthas is ons ingegeven door ons teefje Maywen. Zij is de (bijna altijd) vrolijke, blije Glen die op 5 mei 2013 het leven schonk aan zes gezonde puppy’s uit de combinatie met Toby (Fiddler's Green Bel-Ami). Wij gaven ons eerste nest, bestaande uit de 3 reutjes en 3 teefjes, de naam "an tSolais". Een vrije vertaling vanuit het Iers van "zonnestraal".

 MadraAthas090513

Op 30 maart 2016 beviel Norah, één van de teefjes uit het "an tSolais" nest, van een reutje. Deze reu, geboren uit de combinatie van Meneer Arie (Ceallach Flynn of Glens Delight) en Norah (Madra Áthas Annowre Aobh an tSolais) luistert naar de naam Brutus. Zijn stamboomnaam is Madra Áthas Baruch Brutus Boyalone.

160419

Madra Áthas is, hoe kan het ook anders, ontleend aan de Ierse taal. Het land van oorsprong van de Irish Glen of Imaal Terrier. Madra betekent “hond” en Áthas staat voor “gelukkige, vrolijke of blije”.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor de Irish Glen of Imaal Terriers en fokken volgens het Verenigings Fokreglement wat op 8 juli 2013 goedgekeurd is door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Onze puppy's worden in huiselijke kring grootgebracht en ondergaan de puppytest alvorens zij ondergebracht worden bij hun nieuwe baasjes.
De kennelnaam Madra Áthas staat ingeschreven in het Register van kennelnamen van De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland onder nummer 268258.
Veel kijk- en leesplezier!
PS: Alle foto's die je aantreft op deze website zijn te vergroten door er op te klikken.


Kennel Madra Áthas
Aimée Beenders
Molenwal 8
8331 HT Steenwijk, Nederland
tel.: (+31) (0)521 – 85 31 97
mobile: (+31) (0)6 1609 1944
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Real time web analytics, Heat map tracking