Madra Áthas

 Toby en Maywen op de heuvel1

 

Op 6 en 8 maart 2013 hebben Maywen en Toby elkaar getroffen bij dekmeester Ton Boxman in Nunspeet. Beide keren heeft dit geleid tot een geslaagde koppeling.

Op 3 april werd ons vermoeden dat Maywen zwanger was bevestigd! Bij Tobias, onze dierenarts, hebben wij met behulp van echografie de eerste tekenen van leven in haar buikje gezien. Wow, dat is toch wel heel mooi om te ervaren...

De röntgenfoto, die gemaakt is op de 48e dag van de dracht, toonde ons 6 puppy's en diezelfde dag konden wij ze allemaal voelen!

maywen buikje dag 48

Op 5 mei is Maywen bevallen van 6 gezonde pups. 3 Reutjes en 3 teefjes, variërend in gewicht van 330 - 375 gram. Onze Madrai Áthas (vrolijke honden) heten voluit

 

Madra Áthas Auryn McToby an tSolais (Beetle)

Madra Áthas Aodán McToby an tSolais (Boaz)

Madra Áthas Angus McToby an tSolais (Angus)

Madra Áthas Aoife Aideen an tSolais (Aoife)

Madra Áthas Annowre Aobh an tSolais (Norah)

Madra Áthas Aingeal Alva an tSolais (Aingeal)

 

Vrolijke staartjes 090513


 

De eerste 10 weken, toen de pups nog bij ons woonden, waren zij bijna 24 uur per dag te volgen via de webcam die gericht stond op de werpkist en ren. We hebben ongelofelijk veel virtuele bezoekers gehad. Sommigen keken één keer, anderen volgden de pups van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Nu kun je ze nog volgen, alleen niet meer live. Iedere pup heeft op deze website zijn/haar eigen pagina, waar wij regelmatig fotootjes en tekst bij plaatsen.

 

Wil je meer weten over Maywen of Toby, klik op de foto’s.

Maywen blij Toby wandeling

 

 

Real time web analytics, Heat map tracking