Madra Áthas

Enkele teksten op deze website zijn, met toestemming van de auteur (Malinka Lingmont) en het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor de Irish Glen of Imaal Terriers, overgenomen uit het boekje “Rotsvast” – Handleiding bij het hebben en (onder)houden van een Glen. Deze teksten zijn in de voetnoot aangemerkt met een bronvermelding.

Belangrijk vind ik het te melden dat de opbrengst van dit boekje ten goede komt aan de Nederlandse Vereniging voor de Irish Glen of Imaal Terriers en dus aan het welzijn en voortbestaan van "ons" prachtige ras.

 advertentie Rotsvast A5-2

De dracht van Maywen is begeleid door het team van Dierenkliniek Steenwijk. Met iedere vraag, groot of klein, konden en kunnen wij bij hen terecht. Fijn om in deze tijd terug te kunnen vallen op een team enthousiaste dierenartsen en assistentes.

 DKST logo

Bij de dekking van Maywen door Toby hebben wij, als debutanten, de professionele assistentie ingeroepen van dekmeester Ton Boxman. De kundige en liefdevolle manier waarmee Ton honden bijeen brengt heeft op ons een enorm positieve indruk achtergelaten.

 

Dekmeester.nl banner klein

RegelAoife en Maywen halsbandenmatig krijgen wij leuke reacties op de halsbanden van Maywen en Aoife. Deze banden hebben wij laten maken door May van May's Halsbanden. Op haar website zie je diverse modellen en borduursels, maar May maakt haar halsbanden ook naar jouw eigen smaak en wens. Wel voordat je gaat bestellen goed haar instructiefilmpje over het opmeten van de hals en schedel bekijken en je hebt een halsband voor het leven.

 bannermay 

Real time web analytics, Heat map tracking